Meer resultaten voor jumbo actie restaurant oss

jumbo actie restaurant oss
Jumbo actie 2017 Speelparadijs Pannenkoekhuis De" Oude Maas."
Seizoensmenu van de Chef. Kip en shoarma pannenkoeken. Diverse gerechten: spareribs, saté, salades en meer! Restaurant en Speelhal. Regeltjes en meer. Jumbo actie 2017. Het 2de menu is gratis! Tegen inlevering van een volle spaarkaart 9 zegels of lunch/kindermenu voor maar 3 zegels.
warmtepomp
Jumbo dinerweken in het City Hotel.
Tijdens de zomermaanden loopt er van juli tot en met september een leuke gastronomische actie in Brasserie de Serre van het City Hotel. Klanten van de supermarktketen Jumbo van Bergen kunnen tijdens het boodschappen doen stempels sparen. Met een volle stempelkaart krijgen ze een tweede driegangenmenu gratis. Zo kan iedereen voordelig kennis maken met het restaurant van het City Hotel. Vorig jaar is de spaaractie gelanceerd en het aantal positieve reacties dat we kregen was overweldigend. Een tweede editie is dus bijna vanzelfsprekend. Ook de deelnemende restaurants zijn enthousiast. Ze gaan er zelfs vanuit dat het succes van de eerste editie zal worden overtroffen! aldus Marco van Bergen, eigenaar van Jumbo supermarkten Oss.
www.verhuisboxen.be
Events Dinerweken.
Vergeet niet bij het reserveren Jumbo aan te vinken en/of aan te vinken/geven! De spaarkaarten kunnen anders geweigerd worden. Stempelkaarten zijn inwisselbaar t/m 17 september 2017. Niet geldig i.c.m. Niet geldig i.c.m. Diner, Restaurant Cadeaukaarten. Het is een wekelijks wisselend keuzemenu. dagverse producten, kan het Jumbo'-menu' dagelijks wisselen. Menuprijzen zijn exclusief eventuele bijkomende toeslagen. Het Gratis menu is exclusief eventuele bijkomende toeslagen. Let ook op de actievoorwaarden en spelregels op de stempelkaarten. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden ontleend d.m.v. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca UVH. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. UVH Nederlands PDF. Quality Japanese Cuisine Tanuki waar kwaliteit hoog in het vaandel staat! Copyright 2009 2018 Tanuki Oss Alle rechten voorbehouden Disclaimer Privacyverklaring.
verbeteren
Jumbo van Bergen De goedkoopste supermarkt van Oss.
5345 AA Oss. In" jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevreden-heid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.
Actie 2 voor de prijs van 1 Reizigersbeoordelingen Het Lokaal TripAdvisor.
Geclassificeerd als nr. 37 van 61 Restaurants in Oss. Prijsklasse: 3 19. Keukens: Belgisch, Nederlands. Meer informatie over het restaurant. Beschrijving: Kom voordelig genieten van Heerlijke gerechten voor een vaste lage prijs. Zo eet u dinsdag t/m donderdag al 3 gangen voor maar 1650., 25 juli 2014 beoordeeld. Actie 2 voor de prijs van 1. Gezellig, heerlijk gegeten, snelle bediening, vriendelijk personeel. We hadden een actie stempelkaart van de jumbo 5 stempels voor een volle kaart, per 10 een stempel waarbij we een tweede 3 gangen menu gratis zouden krijgen.
Jumbo Avondje Uit 2017: hoe werkt het?
De kortingsvouchers kunnen worden gebruikt om via de actiesite een online reservering te maken bij het restaurant naar keuze. Geniet van een voordelige lunch of diner bij het restaurant waar je hebt gereserveerd. Op de hoogte blijven. Via onderstaande knop kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen een melding zodra de nieuwe begindatum van de Jumbo Avondje Uit actie bekend is.:
Kliknieuws Oss Tweede editie van Jumbo Diner Weken.
Erwin van Roosmalen, eigenaar van restaurant Buitengewoon in de Kerkstraat in Oss is enthousiast over de actie. In" eerste instantie is het een superleuke actie, maar nog belangrijker is de kruisbestuiving die je ermee realiseert. We zijn allemaal ondernemers en de Jumbo Diner Weken bewijzen maar weer eens dat samenwerken loont.
Het Lokaal Oss Eet Lokaal Bier Lokaal Wijn Lokaal Cocktail Lokaal Borrelen Het Lokaal Oss.
Ook voor een gezellige borrel bent u aan het juiste adres. Op onze borrelkaart treft u meer dan 50 lokale bieren, 12 open wijnen, 50 cocktails en diverse borrelhapjes. Het Lokaal is een ontmoetingsplek voor iedereen waar je ongedwongen kunt genieten in een van onze lokalen, of op ons verwarmd terras. Het Lokaal Eikenboomgaard 8 5341 CT Oss 0412-744116.

Contacteer ons

+  tapas eten oss
+  tapas eten in oss
+  jumbo actie restaurant oss
+  albert heijn oss openingstijden
+  openingstijden albert heijn oss
+  albert heijn openingstijden oss
+  albert heijn oss openingstijden zondag
+  oss albert heijn openingstijden
+  openingstijden albert heijn in oss
+  oss turkse restaurant
+  jumbo uit eten oss
+  tapas oss en omgeving
+  tapas bestellen oss
+  restaurant molenstraat oss