Zoeken naar alzheimer cafe oss

alzheimer cafe oss
Alzheimer Caf Oss-Maasland.
Inzichten en tips worden gedeeld die helpen om nog beter in te spelen op individuele situaties en behoeften. Met als doel om samen de vrijheid te vergroten voor mensen met dementie. Alzheimer Café Oss-Maasland. Plaats en tijd.: Ontmoetingscentrum de Binnenstad. 5341 LK Oss.
relatiegeschenk
Kliknieuws Oss Alzheimer Café Oss-Maasland op 11 september.
Aanmelding is niet nodig en de toegang is gratis. Om 19.00 uur opent het Alzheimer Café haar deuren en om 19.30 uur start het programma tot 21.30 uur. De locatie is ontmoetingscentrum Meteoor in Oss. Het wordt georganiseerd door de Alzheimerafdeling Oss-Uden-Veghel en ONS welzijn in samenwerking met BrabantZorg en Samen in Zorg.
akoestiek kantoor
Kliknieuws Oss Alzheimer Café Oss-Maasland over bewegen en dementie.
Barbaraplein 6 in Oss haar deuren en om 19.30 uur start het programma tot 21.30 uur. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door de Alzheimerafdeling Oss-Uden-Veghel en ONS welzijn in samenwerking met BrabantZorg, Interzorg Thuiszorg en Samen in Zorg. Reageer als eerste.
vulnerability scanner
Alzheimer Caf Oss-Maasland.
Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk geven we uitleg over waar dit gedrag vandaan komt. Zodat we leren het gedrag vanuit de dementie beter te begrijpen. Alzheimer Café Oss-Maasland. Plaats en tijd.: Oude Litherweg 18. 5346 RT Oss.
Alzheimercafé.
Locatie: Uden/ Veghel en Oss. Het Alzheimer café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over het leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider.
Kliknieuws Oss Alzheimer Café Oss/Maasland met thema met activiteiten de dag door.
OSS Alzheimer Café Oss/Maasland staat maandag 19 februari op het programma. Met activiteiten de dag door is het thema. Het is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, vrijwilligers, hulpverleners en andere belangstellenden. Het programma in ontmoetingscentrum Meteoor aan de Oude Litherweg 20 in Oss start om 19.30 uur.

Contacteer ons

+  jumbo dinerweken oss
+  jumbo oss wolfskooi
+  jumbo wolfskooi oss
+  dinerweken jumbo oss
+  restaurant omgeving oss
+  restaurant oss en omgeving
+  kermis oss 2016
+  pizza bestellen oss
+  albert heijn oss
+  albert heijn oss open