Resultaten voor peperstraat oss restaurant

peperstraat oss restaurant
Da Tommaso, Oss Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Peperstraat 10 Gengske, 5341 CZ Oss, Nederland. Deze vermelding verbeteren. Is dit een Italiaans restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kun je bij dit restaurant reserveren? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Ja Nee Weet ik niet zeker.
siemens
Home De Winkel.
Aan de Peperstraat verwelkomen wij je in de huiskamer van Oss. Proef onze huiselijke sfeer waar je bij binnenkomst onmiddellijk het gevoel hebt dat je er vaker bent geweest. Neem relaxed plaats en omring je door gezelligheid en goede muziek terwijl onze Max en Vincent de heerlijkste gerechten voor je bereiden.
Tattoos
derooijpeper.
In een van de oudste straatjes van Oss, de Peperstraat, is De Rooij Peper' gevestigd. De Rooij, genoemd naar onze achternaam. Peper, van de Peperstraat. De naam zou kunnen suggereren dat we een pittige kaart voeren. Zo staan er wel een paar pittige gerechtjes op onze internationale kaart maar verder zijn de hapjes vooral smaakvol te noemen. Allerlei smaken in verschillende verrassende gerechtjes. Die je samen deelt zodat je lekker veel kunt proeven. We maken de gerechtjes zelf, met liefde, passie en met verse producten. Zo weten we precies wat we serveren. Je kunt bij ons terecht voor een borrel met hapje tot een avondvullend programma. Van een romantisch etentje met een geliefde tot aan een feestje met familie/collega's' maximaal 60 personen. Je kunt bij ons ook terecht voor een buffetje voor thuis. Heb je een allergie of volg je een dieet? We houden graag rekening met je wensen. Heb je iets te vieren? Dan kan dat in ons gezellige huiselijke restaurant.
akoestiek
Da Tommaso in Oss Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Oss /. Da Tommaso in Oss. Peperstraat 10 5341 CZ Oss Nederland Kaart.
Cookies op bd.nl bd.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Bistro Louis een sfeervolle Franse bistro met heerlijk eten uit een tradionele keuken.
kleine proeverij van desserts. ONTDEK ONS MENU. Peperstraat 14A 5341 CZ OSS. 0412 250 002. Maandag t/m Vrijdag: vanaf 17.00 uur. Zaterdag: vanaf 14.00 uur. Zondag: vanaf 17.00 uur. Copyright 2017 Bistro Louis All Rights Reserved Design by PE Projects.

Contacteer ons

+  ah oss openingstijden zondag
+  ah oss openingstijden kerst
+  openingstijden ah oss kerst
+  openingstijden ah oss vandaag
+  openingstijden ah oss zondag
+  nettorama oss openingstijden
+  restaurant peperstraat oss
+  peperstraat oss restaurant
+  japans eten in oss
+  japans eten oss
+  thais restaurant oss