Resultaten voor grieks restaurant oss

grieks restaurant oss
Menu Delphi Oss.
Alle gerechten van Grieks specialiteiten restaurant Delphi zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo is al het vlees afkomstig van de beste slagers van Oss Arie Zeegers en Altwin Zeegers. Ons ijs halen we bij de in de regio alom bekende ijssalon Venezia.
Rosler
Home.
VPNs
Delphi in Oss Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Zoek een restaurant. Restaurant in Oss /. Delphi in Oss. Molenstraat 21 5341 GA Oss Nederland Kaart. Gemiddelde prijs 10. Stuur je foto's' van dit restaurant naar foto@iens.nl! Gemiddelde prijs per menu. gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 2 gangen, exclusief drank.
piano verhuizen
Grieks restaurant in het hartje van Oss.
Zin om vanavond rustig thuis te blijven maar toch wilt u lekker dineren zo als in de restaurant. Sirtaki staat voor Passie en dat proeft u. Welkom bij Sirtaki. In het hartje van Oss op de hoek van de Houtstraat en Molenstraat heten wij u welkom bij Eetcafé Restaurant Sirtaki.
Grieks Restaurant Sirtaki Oss authentieke Griekse gerechten Grieks, Steaks, Kip bestellen.
GRIEKS RESTAURANT SIRTAKI OSS authentieke Griekse gerechten. Online eten bestellen. Bij een bestelling vanaf 40 ontvangt u gratis een flesje witte of rode wijn 750ml. 1700, Mix Grill Mix van gyros, souzouki, souvlaki en kipfilet met tzatziki. 1250, Gyros Gyros met tzatziki.
Grieks afhalen en laten bezorgen in Oss Hapsalons.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle Griekse restaurants in Oss. Online eten bestellen in Oss 29. Waar kun je Grieks afhalen en laten bezorgen in Oss? 8.0 Delphi grieks. Afhaalgriek in Oss. Grieks restaurant Sirtaki Oss grieks Griekse bezorgdienst in Oss.
Grieks restaurants in Oss IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Zoek een restaurant. Restaurant in Oss /. Grieks restaurants in Oss. Grieks restaurants in Oss. 22 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Deel deze zoekopdracht.
Delphi Oss Grieks Specialiteit Restaurant.
5341 GA Oss. Om zowel onze vaste klanten evenals onze nieuwere bezoekers niet te hoeven teleurstellen is het mogelijk om te reserveren om zo gegarandeerd te zijn van een heerlijk culinair avondje bij Grieks specialiteiten restaurant Delphi, u kunt reserveren via telefoonnummer 0412 625 574.

Contacteer ons

+  openingstijden centrum oss 24 december
+  grieks restaurant oss
+  tapas oss
+  oss tapas
+  tapas afhalen oss
+  albert heijn oss telefoonnummer
+  openingstijden winkels oss
+  winkels oss openingstijden
+  oss winkels openingstijden
+  koopzondag oss 2016
+  ah oss openingstijden
+  openingstijden ah oss
+  ah openingstijden oss